January 08, 2014

Shaklee di Miri, Sarawak

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera semua pengunjung blog ini :)

Berita baik buat orang-orang Miri. Anda boleh dapatkan produk Shaklee dari agen-agen saya secara pickup di mana2 area di Miri :)

Anda boleh contact mereka:

Miri (Lutong)
FB: Lastri Hamdan
Contact No: 019 819 7614

Miri / Bekenu
FB: Aliatun Husna Bt Salleh
Blog: ummifayyadh.blogspot.com
Contact No: 019 6066 152

Miri
FB: Zalifa Jaafa
Contact No: 019 438 1516

Bakam / Bekenu / Miri
FB: Nooradelina Kamil
Contact No: 019 854 5556

Miri (SMK Lopeng Tengah, Riam)
FB: Tuah Derhaka (Yazid)
Contact No: 012 9245 456

Miri (Permyjaya, Tudan)
FB: Della Jimbai
Contact No: 013 800 2915
FB Page: Supplement & Vitamin Miri

Miri (IPD Miri)
FB: Munirah Bte Ali
Contact No: 019 902 9017

Kalau tak tahu nak order which product, boleh ceritakan masalah kesihatan anda kepada mereka supaya mereka boleh suggest kepada anda produk yang sesuai, ok? :)

Have a nice day!

Jemput baca entry terbaru. Klik sini.

Shaklee Products in Miri, Sarawak

January 03, 2014

PROMOSI Bulan Januari 2014 - Alfalfa Complex (Small & Large)

Assalamualaikum dan Selamat Pagi :)

Alhamdulillah kita sudahpun berada di tahun baru 2014.

Bulan Januari 2014 ini, Shaklee mengadakan promosi untuk produk Alfalfa Complex untuk kedua-dua saiz iaitu Large dan Small.

Botol Large mengandungi 700 biji, manakala botol Small mengandungi 330 biji.

Pastinya Large bottle lebih jimat :)

Apa yang best tentang Alfalfa ni? Kenapa RAMAI YANG JATUH CINTA DENGAN ALFALFA ni? Jom klik link ini untuk 'berkenalan' dengan lebih lanjut tentang Alfafa:



Untuk Info dan Order:

Nadiah Suhaidi
Shaklee Independent Distributor [ID: 869533]
n_nadiah@yahoo.com 
SMS/Whatsapp: 012 229 5680
www.facebook.com/SihatComelCeria

August 24, 2013

Testimonial Vivix: Pesakit Crohn's Disease Semakin Sihat dan Kini Disahkan Mengandung 4 Bulan Setelah Hampir 5 Tahun Menanti

Assalamualaikum dan Selamat Petang kepada semua pembaca.

Happy nya semalam dapat feedback dari kawan sendiri yang dah register ahli untuk makan sendiri. Dia penghidap Crohn's Disease dan telah berkahwin hampir 5 tahun tapi belum menimang cahaya mata.

"Nad, nak share dengan Nad, saya dah pregnant, 4 months. After almost 5 years tunggu. Dapat tahu lepas sebulan lebih, tu pun sebab morning sickness teruk. Ingatkan gastrik puasa dan Crohn.

Thanks Nad. Vivix tu banyak membantu dan supplement lain yang saya ambil. Haritu test darah Crohn, Alhamdulillah semakin OK. Doc tu siap terperanjat macam mana darah ni boleh OK. Maksudnya inflammation tu dah semakin kurang. Alhamdulillah.

Memang doa sangat baby sihat dan sempurna. Dapat 1 pun jadi lah dulu. Doc gynae pun terperanjat. Dia kata case orang sakit Crohn jarang dapat preggy.

Ubat doc bagi untuk makan hari2 tak ambil jugak. Cuma ambil ubat air doc tu sebulan sekali sejak Januari. Ubat tu mahal giler, RM 7K, nasib baik ade ING. Selalu gak lah MC. Healing crisis Vivix pun bole tahan. Hehe..sabar kan aje.

Saya ambil 5 kali ubat air doc untuk kurangkan inflammation. Vivix sebotol je. Ada tinggal sikit je lagi. Ada time saya kena healing crisis tu. Berhenti dan sambung2. Kalau nak ikutkan, saya mkn Vivix tak disiplin sangat. Tapi vivix tu membantu jugak."

Terharu. Dan sangat gembira macam diri sendiri pulak yang pregnant. Hehe. Semoga kawan Nad ni semakin sihat dan bayinya dilahirkan sihat sempurna serta menjadi anak yang soleh dan solehah. Aameen.



More info on Vivix: http://sihatcomelceria.blogspot.com/search?q=vivix

Untuk Info dan Order:

Nadiah Suhaidi
Shaklee Independent Distributor [ID: 869533]
n_nadiah@yahoo.com 
SMS/Whatsapp: 012 229 5680
www.facebook.com/SihatComelCeria
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...